Textiel

 


 

The Choice 2020

Welcome to The Choice 2020
Making the difference

Dank u voor het selecteren van The Choice 2020! Een uitstekende beslissing, want de keuze is nog steeds het verschil maken. Wij bieden u een complete, duurzame collectie bestaande uit de beste merken in de promotie en corporate wear-industrie!

The Choice 20120 bestaat uit Lemon & Soda, Gildan, Anvil en Stedman. Wat hebben we in petto dit jaar? Lemon & Soda introduceert een complete sport lijn in 6 kleuren. Daarnaast zijn een sweater, een trendy denim shirt en twee poloshirts toegevoegd aan de collectie. Gildan komt met 4 nieuwe stijlen, zoals een T-shirt in een zware katoenen kwaliteit. Grotere maten zijn ook toegevoegd, bijvoorbeeld in de Gil5000.Nieuw in the Anvil Tri Blend lijn is de maat XS en 4 Heather kleuren (Caribbean Blue, Dark Green, oranje en paars). Stedman biedt niet minder dan 23 nieuwe stijlen!

Graag maken we u ook attent op Lemon & Soda Private Label Concept: dit is de perfecte manier om uw kleding te passen. Gemakkelijk, rechtstreeks van de bron, betrouwbare en goede kwaliteiten.  Over het geheel genomen is de collectie geproduceerd in een veilige en verantwoorde fabrieken. Wij volgen een strikte gedragscode Labour en hanteren Fair Trade regels. De gezondheid en veiligheid standaard Öko-Tex Standard 100 certificering geldt voor de meeste van onze producten. Met respect voor de sociale verantwoordelijkheid en de zorg voor het milieu, zal The Choice 2020 wederom een verschil maken!

...Klik hier

Stanley Stella - Lookbook 2020

Sinds zijn lancering in 2012 pakt het modelabel STANLEY/STELLA uit met collecties die schitteren door hun eenvoud en zo de essentie van kleding samenvatten. Jean Chabert, CEO en oprichter van het modemerk ziet het als een persoonlijke missie om te breken met de diepgewortelde codes en de perceptie van de textielindustrie bij te stellen, om producten op de markt te brengen met respect voor de mens, het milieu en de klanten. Authentieke en maatschappelijk verantwoorde kleding die met fierheid wordt gedragen en verkocht. Stukken die een nieuw elan brengen in de textielwereld en het resultaat zijn van een humaan, ethisch en ecologisch productieproces

...Klik hier

Directory

Directory - ga naar www.ralawise.com

 

Deze catalogus bevat 95 verschillende merken zoals:

Adidas, American Apparel, Anvil, AWDis, Bella, B&C, Craft, Dickies, Fruit of the Loom, Gildan,

Kariban, Mascot, Nike en SF.

 

Het textiel wat u hier zult vinden zijn:

T-shirts, sweaters, jassen,petten,sloven,schorten,sportkleding,polo's,blouses, koksbuizen, werkbroeken,

bodywarmers, overall's, kinder en baby textiel, schoenen en accessoires. 

...Klik hier
Copyright Derks Zeefdruk BV | info@derkszeefdruk.nl | Tel: 010 - 420 63 47 | Fax: 010 - 455 27 43