Textiel

 


 

The Choice 2018

Welcome to The Choice 2018
Making the difference

Dank u voor het selecteren van The Choice 2018! Een uitstekende beslissing, want de keuze is nog steeds het verschil maken. Wij bieden u een complete, duurzame collectie bestaande uit de beste merken in de promotie en corporate wear-industrie!

The Choice 2018 bestaat uit Lemon & Soda, Gildan, Anvil, Stedman en Comfort Colors. Wat hebben we in petto dit jaar? Lemon & Soda introduceert een complete sport lijn in 6 kleuren. Daarnaast zijn een sweater, een trendy denim shirt en twee poloshirts toegevoegd aan de collectie. Gildan komt met 4 nieuwe stijlen, zoals een T-shirt in een zware katoenen kwaliteit. Grotere maten zijn ook toegevoegd, bijvoorbeeld in de Gil5000.Nieuw in the Anvil Tri Blend lijn is de maat XS en 4 Heather kleuren (Caribbean Blue, Dark Green, oranje en paars). Stedman biedt niet minder dan 23 nieuwe stijlen!

Graag maken we u ook attent op Lemon & Soda Private Label Concept: dit is de perfecte manier om uw kleding te passen. Gemakkelijk, rechtstreeks van de bron, betrouwbare en goede kwaliteiten.  Over het geheel genomen is de collectie geproduceerd in een veilige en verantwoorde fabrieken. Wij volgen een strikte gedragscode Labour en hanteren Fair Trade regels. De gezondheid en veiligheid standaard Öko-Tex Standard 100 certificering geldt voor de meeste van onze producten. Met respect voor de sociale verantwoordelijkheid en de zorg voor het milieu, zal The Choice 2018 wederom een verschil maken!

Welcome to The Choice 2018
Making the difference

...Klik hier

The Promo Guide 2018

The Promo Guide

 

Logostar
Een bijzonder merk binnen de promotietextiel, daar waar vaak de nadruk wordt gelegd op een grote diversiteit in modellen en kleuren, kiest Logostar voor een range die wel wat kleiner is maar wel net even wat meer biedt. Ook de grote verscheidenheid in maten, maat 68 tot en met 8XL, is een belangrijk argument voor dit merk met een uitstekende prijs / kwaliteit verhouding.

 

Sol's
Het franse topmerk van het Franse bedrijf Solo, vooral bekend van gedurfde designs en speciale kleurstellingen. Sol's brengt steeds nieuwe trends en kan dan ook zeker gezien worden als de grote smaakmaker. Sol's gebruikt de kreet 'communication wear' want de producten van haar merk brengen, met en zonder bewerking, een duidelijke boodschap.

En nieuw is de uitgebreide sportlijn voor jong en oud. 

 

Fruit of the Loom
Al 150 jaar een begrip in de textielwereld. Fruit of the Loom, van origine Amerikaans, staat voor degelijkheid en betrouwbaarheid. Juist daarom de vaste keuze van een grote groep trouwe afnemers. Ook de grote herkenbaarheid van dit A-merk is voor velen een belangrijk motief om voor Fruit of the Loom te kiezen. Kortom Fruit of the Loom zorgt voor de nodige business vitamines voor vriendelijke handelsprijzen.

Dit jaar hebben zij de dames en kindershirts in diverse kleuren aan hun assortiment toegevoegd.

 

B&C
Het merk van de Cotton Group, al jaren een begrip vanwege grote voorraden en scherpe prijzen voor basics. Nu ontwikkelt dit merk zich veel meer richting mode, deze richting zal ook de komende jaren gevolgd gaan worden.Een speciale vermelding voor nieuwe ontwikkelingen op het gebied van kinderkleding is op zijn plaats, het merk B&C verovert ook haar plaats op dit terrein.

Ook hebben ze een hele mooie en trendy Denim stijl.

 

Russell Collection

Russell Collection brengt U een bekeken range van shirts, pullovers en polo's. De shirts zijn verkrijgbaar in een complete lijn voor heren en dames, zowel in korte als lange mouwen - kortom alle varianten zijn aanwezig. De easy care producten garanderen probleemloos onderhoud. Russell Collection varieert van casual tot sharp dressed voor de gelegenheid.


Russell Workwear
Bij Russell Workwear vindt U een breed assortiment van kledingstukken die meer zijn dan alleen maar functioneel. De speciale ontwerpen en het materiaal gebruik staan voor sublieme kwaliteit, comfort en duurzaamheid. Russell Workwear is gemaakt voor het echte werk en natuurlijk voor intensief gebruik.

 

Mantis

Het merk voor wie wel eens iets anders wil, ethisch en een zeer eigen identiteit. In de volle breedte is deze bijzondere lijn gecompleteerd, zowel bij de Babies & Kids als voor de dames en de heren collectie. Te veel om op te noemen dus een directe aanleiding om deze collectie eens goed te bekijken. 

 

Star World

Voor velen al een goede bekende, dit merk heeft een kleine maar een goede kwaliteit collectie.

 

 


...Klik hier

Directory

Directory - ga naar www.ralawise.com

 

Deze catalogus bevat 95 verschillende merken zoals:

Adidas, American Apparel, Anvil, AWDis, Bella, B&C, Craft, Dickies, Fruit of the Loom, Gildan,

Kariban, Mascot, Nike en SF.

 

Het textiel wat u hier zult vinden zijn:

T-shirts, sweaters, jassen,petten,sloven,schorten,sportkleding,polo's,blouses, koksbuizen, werkbroeken,

bodywarmers, overall's, kinder en baby textiel, schoenen en accessoires. 

...Klik hier
Copyright Derks Zeefdruk BV | info@derkszeefdruk.nl | Tel: 010 - 420 63 47 | Fax: 010 - 455 27 43