Veel gestelde vragen

Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Ons telefoonnummer is: 010-420 63 47

Ons mailadres is: Info@derkszeefdruk.nl


Hoe kan ik het beste mijn bestanden aanleveren?

Om de samenwerking in goede banen te laten lopen, is het belangrijk dat u zich aan onderstaande voorwaarden houdt.
Graag de volgende punten vermelden bij bevestiging van uw order of aanvraag van offerte.

Uw gegevens: naam
adres
postcode/plaats
tel/fax

Ontwerpnaam / ordernummer
Artikelen , aantal , maten
Bedrukkings plaats
Bedrukkings formaat
Drukkleuren per positie

Graag krijgen wij de volgende bestandsformaten aangeleverd:

Gevectoriseerde .eps - .ai - .pdf in lettercontouren.
Ook .jpg, .psd, .tiff, bestanden kunnen worden aangeleverd, dit zijn echter bestandsformaten die niet direct kunnen worden uitgedraaid als kleurgescheiden films. Bij het bewerken van deze bestanden brengen wij dtp kosten in rekening. Na het zien van uw bestand bepalen wij vooraf de kosten, zodat u nooit voor verassingen komt te staan.

DTP programma's [Apple Macintosh]:
- Adobe Illustrator CS 6 of lager
- Adobe Photoshop CC of lager
- Adobe Acrobat 7.0

Werkt u zelf met een hogere versie, bewaar dan uw bestanden in een versie die compatible is met onze programma versies of lager.

Werkt u met andere softwarepaketten zoals CorelDraw, Signmaker of Publisher, exporteer het bestand dan als .ai of .eps, converteer letterfonts naar contouren/curves (deze optie geldt ook voor het gebruik van pc fonts in illustrator documenten, pc fonts zijn niet compatible met macintosh fonts).

Bij het aanleveren van bestanden voor full color de bestanden omzetten naar CMYK modus (geen RGB).

Als u hier nog vragen over heeft kunt u bellen met:
DTP-afdeling: 010 4206347

Hoe kan bedrukte kleding gewassen worden?

Voor het wassen de textiel binnenste buiten draaien.
Wastemperatuur voor alle textiel max. 40°C.
Niet drogen in een droger en de opdruk niet strijken.

Nylon producten mogen ook niet gecentrifugeerd worden.

Hoe verloopt een order?

U geeft de order aan ons door.

Wij bevestigen deze met een leverdatum.

U stuurt ons het textiel of wij bestellen deze voor u.

U zorgt dat het artwork ruim optijd bij ons aanwezig is.

U ontvangt van ons een digitale proef.

Deze geeft u akkoord of eventuele wijzigingen geeft u op dat moment door.

Na akkoord draaien wij de films uit en maken de zeeframen.

Op de geplande datum wordt uw order gedrukt.

Wij laten u weten dat uw order klaar ligt.

U komt deze halen of wij verzenden de order voor u.

 

Kan mijn order bezorgd worden?

Wij kunnen uw textiel / artikelen neutraal verzenden.  Per postpakket of koerier door heel Nederland.

Pakketten tot 30 kilo, boven de 30 kilo wordt een pallet verzending.

Privacy AVG Derks Zeefdruk b.v.

Je leest op dit moment de privacy verklaring van Derks Zeefdruk b.v. Derks Zeefdruk b.v is een zeefdrukkerij waar we kleding/ transfers/ stickers drukken, printen en bewerken.

 

Er zijn situaties waarin jouw gegevens door Derks Zeefdruk b.v. verzameld worden. Het is daarom goed dat jij weet wat daarmee gedaan wordt en hoe je jouw wensen rondom jouw gegevens kan aangeven. Daarover gaat deze verklaring. Als jij je niet prettig voelt omtrent het gebruik van jouw gegevens door Derks Zeefdruk b.v neem dan gerust contact op!

 

privacy@derkszeefdruk.nl

 

Derks Zeefdruk b.v.

A. Kuijlstraat 11-13

3066GS Rotterdam

Tel: 010-4206347

www.derkszeefdruk.nl

KvK. Rotterdam 24257746

 

Doel gegevens

Er wordt voor een aantal doelen persoons- gegevens verzameld door Derks Zeefdruk b.v. Deze worden hieronder toegelicht.

01. Adres gegevens voor het versturen van facturen en bestellingen.

02. Logo’s teksten door u aangeleverd voor het verwerken van orders.

03 Transfers voor het verwerken van orders.

 

Opslag periode

Jouw gegevens worden voor langere tijd bewaard door Derks Zeefdruk b.v. maar nooit langer dan nodig is voor het uitvoeren van activiteiten, tenzij we op grond van een wettelijke regeling jouw gegevens langer moeten bewaren.

 

Het versturen van e-mail.

Jouw e-mailadres en voornaam/ bedrijfs naam / contact persoon worden opgeslagen in Mail. De opslag van jouw gegevens is voor onbepaalde tijd. Ben je het niet eens met de opslag van deze gegevens dan kan je een mail sturen naar privacy@derkszeefdruk.nl.

 

Contact opnemen

Op het moment dat je contact opneemt met Derks Zeefdruk b.v. via mail, dan worden die gegevens die jij meestuurt, zoals bijvoorbeeld je naam, bedrijfsnaam, en e-mailadres, opgeslagen op de mailserver. Die mails worden tot maximaal twee jaar terug bewaard.

 

Beveiliging

Er worden van jouw persoonsgegevens geen fysieke kopieen gemaakt. Je gegevens worden alleen beheerd in de eerdergenoemde systemen en software.De persoonsgegevens die door Derkszeefdruk b.v. worden beheerd, zijn alleen toegankelijk via boven- staande software en zijn beveiligd met een wachtwoord en daar waar mogelijk met tweestapsverificatie.Bij deze tweestapsverificatie wordt een code vanuit de software gegenereerd en verstuurd naar Derks Zeefdruk b.v. Deze code dient gebruikt te worden tijdens het inlogproces.De apparaten die jouw gegevens openen zijn elk zelf ook vergrendeld met een wachtwoord en/of vingerafdruk. Het aantal apparaten die toegang hebben tot jouw gegevens wordt beperkt tot alleen de benodigde apparaten. Daarnaast wordt jouw bezoek aan onze website beveiligd

door een SSL certificaat. Dit betekent dat jouw verbinding met de website van www.derkszeefdruk.nl prive is. Je herkent deze beveiliging aan het groene slotje voor de url.

 

Jouw rechten

 

Recht op inzage

Je hebt het recht om ten alle tijden jouw gegevens op te vragen die bij Derks Zeefdruk b.v. vastgelegd en bewaard worden. Dit doe je door een e-mail te sturen of telefonisch contact op te nemen met Derks Zeedruk b.v..

Je krijgt dan een overzicht van jouw gegevens.

 

Recht op rectificatie

Kloppen je gegevens niet? Of zijn je gegevens veranderd? Je hebt het recht om dit te laten rectificeren door Derks Zeefdruk b.v.Mocht jij de gegevens nodig hebben die bij Derks Zeefdruk b.v. opgeslagen liggen in het geval je overstapt naar een andere partij of dienst, dan heb je het recht op overdracht. Hierbij dient Derks Zeefdruk b.v. al jouw gegevens over te dragen aan de andere partij.Als de gevens, logo’s en films zijn overgedragen aan een andere partij kan het bij een nieuwe order bij Derks Zeefdruk b.v. zorgen voor extra kosten. zoals kosten voor het maken van nieuwe proeven en of films.

 

Recht op wissen van gegevens

Wil je niet langer dat jouw gegevens bij Derks Zeefdruk b.v. vastgelegd zijn? Dan heb je het recht op het laten wissen van jouw gegevens.

 

Recht op het indienen van een klacht

Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens, als je vindt dat Derks Zeefdruk b.v. niet op de juiste manier met jouw gegevens omgaat.

Wil jij niet dat Derks Zeefdruk b.v. jouw gegevens gebruikt? Dan heb je het recht op het stoppen van het gebruik van jouw persoonsgegevens. Het gebruik maken van deze rechten kan via privacy@derkszeefdruk.nl

 

Plichten

Derks Zeefdruk b.v. verwerkt persoonsgegevens op grond van een gerechtvaardigd belang, namelijk een commercieel belang. Denk hierbij aan het aanbieden van diensten of producten van Derks Zeefdruk b.v. via e-mail. Jouw gegevens zullen nooit verkocht worden aan derden.De gegevens die verplicht zijn om aan te leveren, zijn de minimale benodigde gegevens voor het aanbieden van de diensten of producten. Je e-mailadres is bijvoorbeeld nodig om contact te houden over orders. Als deze verplichte gegevens niet worden aangeleverd, kan Derks Zeefdruk b.v. de betreffende dienst niet aanbieden.Mocht het nodig zijn gegevens die jij hebt gedeeld met Derks Zeefdruk.b.v met anderen dan de hierboven genoemde partijen te delen (voor bijvoorbeeld het aanbieden van een dienst), dan zal daar eerst jouw toestemming voor worden gevraagd. Derks Zeefdruk b.v. behoudt zich het recht de gegevens te openbaren wanneer dit wettelijk is vereist dan wel wanneer Derks Zeefdruk b.v. dit gerechtvaardigd acht om te voldoen aan een juridisch verzoek/proces of om de rechten, eigendom of veiligheid van Derks Zeefdruk b.v. te beschermen. Daarbij trachten wij altijd jouw recht op privacy zoveel mogelijk te respecteren.

 

Heb je toch nog vragen? Neem gerust contact op via onderstaande contactgegevens.

privacy@derkszeefdruk.nl

A. Kuijlstraat 11-13

3066GS Rotterdam

010-4206347

www.derkszeefdruk.nl

Copyright Derks Zeefdruk BV | info@derkszeefdruk.nl | Tel: 010 - 420 63 47 | Fax: 010 - 455 27 43